Thema workshop: Bijl maken met Peter Kovacs -31 juli en 1 aug 2024

Niet in voorraad

Duik met ons in de opwindende wereld van bijl maken tijdens de 2daagse workshop met niemand minder dan Peter Kovacs van Soulwood Creations, helemaal uit het prachtige Wales! Deze bijlen behoren tot de absolute crème de la crème van houtsnijbijlen, en nu krijg je de kans om je eigen unieke exemplaar te creëren.

Dag 1/ 10u-17u
Beginnend met een ruw stuk Engelse Es dat we transformeren tot een persoonlijk handvat. Peter leert ons alle ins en outs, zodat we niet alleen een bijl maken, maar er écht één naar onze eigen hand zetten.

Dag 2/ 10u-17u
We gaan verder met de finishing touch! We gaan dieper in op de afwerking van jouw meesterwerk en duiken we in het ambacht van het maken van een stijlvolle lederen bijlhoes.

Uiteraard voorzien we jullie doorlopend van heerlijke koffie, thee en verfrissend fruitsap om die creatieve energie hoog te houden. Vergeet niet om je eigen lunch mee te nemen zodat je vol energie aan de slag kunt!

Niet alleen ga je naar huis met een geweldige houtsnijbijl, maar ook met een schat aan ervaring en nieuwe vaardigheden.
En omdat we vinden dat elke workshop afgesloten moet worden met iets bijzonders, steken we als kers op de taart de leemoven aan voor verse pizza's! Wat is er nu beter dan jouw zelfgemaakte bijl te bewonderen terwijl je geniet van een smakelijke pizza met nieuwe vrienden?

Twijfel je nog? Geen probleem! Je bent van harte welkom om enkele van mijn eigen Soulwood-bijlen te komen bewonderen en zelfs uit te testen. Klaar voor een onvergetelijk avontuur in de wereld van bijlen en creativiteit? Wij wel! Zie je daar!

485,00 €